O echipă de profesionişti cu experienţă, al cărui scop este să ofere servicii de masaj adaptate nevoilor dinamice ale clienţilor săi.

Am creat prima platformă online de booking. Am introdus plata online cu cardul. Am eliminat cozile şi listele de aşteptare. Totul pentru confortul beneficiarului, care trebuie să se deplaseze o singură data: până pe masa de masaj.

În plus, modulul nostru de booking online poate genera statistici şi rapoarte care pot fi accesate oriunde şi oricând de către reprezentanţii desemnaţi ai companiei contractante.

Prima platformă online de booking

Pe care am creat-o pe principiile eficienţei, flexibilităţii şi securităţii, plecând de la nevoile concrete ale clienţilor noştri.

Reduce timpul irosit

Am eliminat cozile şi stresul listelor de la începutul lunii. Acum îţi poţi face o programare oricând ai un moment liber, direct din faţa calculatorului sau de pe telefonul mobil. Durează doar 5 minute, ca tu să ai timp pentru lucrurile importante.

Simplu şi rapid

Este simplu să faci o programare prin intermediul platformei TactilMed. Atât timp cât ai acces la internet(de pe laptop, tabletă sau telefon) îţi poţi face o rezervare de oriunde şi oricând. Trebuie doar să urmezi 4 paşi simpli:

1. Îţi faci cont;
2. Îţi alegi data, ora şi terapeutul cu care vrei să lucrezi;
3. Alegi metoda de plată(cu cardul online sau cash);
4. Bucură-te de masaj!

În plus, noi avem grijă să îţi amintim printr-un email trimis cu 60 de minute înainte de programare, aşa că poţi sta relaxat.

Compania contractantă are control absolut asupra conturilor de beneficiari. Înregistrarea se face doar pe baza adresei de email de forma NumeDeUtilizator@CompaniaContractantă.XX.

Flexibil

Nu mai eşti limitat de luna în curs. Din platforma noastră îţi poţi rezerva masajul oricând în următoarele 30 de zile.

În cazul în care intervalul orar pe care ţi-l doreşti este ocupat, poţi alege să fii notificat printr-un email dacă devine disponibil.

Apropo, îţi poţi anula o programare cu până la 24 de ore înainte, şi noi îţi dăm banii înapoi dacă ai ales să plăteşti cu cardul.

Securitate

Dispunem de un sistem de gestiune a plăților electronice efectuate cu ajutorul cardurilor bancare, emise oriunde în lume sub sigla Visa sau MasterCard. Modulul de plăţi online utilizează soluţii anifraudă avansată care, împreună cu sistemul „Verified by Visa” de la VISA şi „MasterCard SecureCode” de la MasterCard, duc la diminuarea riscurilor asociate tentativelor de fraudă electronică. Este o soluţie de tranzactionare rapidă, solidă şi sigură prin certificate de securitate SSL (Secure Socket Layer) şi 3D secure pentru protecţia deţinătorilor de card.

Generează rapoarte utile companiei

Platforma noastră este capabilă să genereze rapoarte şi statistici cu privire la gradul de ocupare, frecvenţa masajelor şi tipul afecţiunilor beneficiarilor.

Mai mult, la sfârşitul lunii se pot printa tabelele cu prezenţa direct din platforma TactilMed.

Formare profesională continua pentru terapeuţii noştri

Organizăm frecvent workshop-uri şi training-uri pentru dezvoltarea profesională a terapeuţilor noştri.

Formulare de feedback

Lucrăm împreună cu clienţii noştri la înbunătăţirea serviciilor pe care le oferim. La sfârşitul unui masaj, te invităm să completezi un formular de Feedback care să ne ajute să înţelegem mai bine nevoile tale.

Urmarește-ne pe social media
logo facebook

©Copyright TactilMed Servicii S.R.L. Toate drepturile rezervate.

Ramai la curent cu ofertele noastre

Lasa-ne adresa ta de e-mail ca sa fii la curent cu ultimele noutati.

Întrebări frecvente

Masajul la birou este un concept relativ nou,  aparut în urma a numeroase studii, care arată că productivitatea este strâns legată de starea de bine a angajaților. În timpul lucrului avem de-a face cu multe situații stresante, care ne încarcă atât corpul cât și mintea. Cu cât această încărcare este mai mare, cu atât eficiența și capacitatea noastră de concentrare scade. Deasemenea, statul pe scaun poate deteriora coloana vertebrală și articulațiile. Datorită acestor aspecte, serviciul de masaj la birou este o alternativă foarte bună, care vine în sprijinul angajaților, acționând atât în plan fizic, cât și psihic. Câteva minute de masaj te pot deconecta de problemele de la birou și îți pot încarca bateriile pentru a face față cu brio noilor provocări.
În primul rând, trebuie să specificăm că ambele tipuri de masaj au ca efect relaxarea și detensionarea corpului. Diferența majoră între cele două vine din faptul ca au scopuri principale și tehnici diferite. Masajul de relaxare se bazeaza pe manevre ample, cu presiune moderată, pentru a crea o stare de ușurare generală, el nu se concetrează pe zone specifice. Are cele mai eficiente rezultate daca este aplicat la nivelul întregului corp. Masajul terapeutic, pe de altă parte, se bazează pe manevre localizate, cu presiune mai mare, cu scopul de a detensiona anumite grupe de muschi. Masajul terapeutic se concentrează pe zonele dureroase sau care sunt corelate cu afecțiuni ale coloanei vertebrale sau articulațiilor, cu scopul de a le ameliora.
Masajul este una dintre cele mai eficiente și plăcute metode de a ne menține corpul sănătos. Masajul te poate ajuta în foarte multe moduri, de la reducerea oboselii și stresului, până la ameliorarea afecțiunilor coloanei vertebrale. Fie că îți dorești să ai parte de o revitalizare a întregului organism, fie că vrei să scapi de contracturi musculare sau doar îți dorești un moment de relaxare și deconectare, masajul este cea mai bună soluție.