Ovidiu

Ovidiu

Managing Partner

Omul nostru veșnic ocupat. Dacă nu este la birou vorbind la telefon, este la o întâlnire, discută cu un partener o super idee de afacere sau strange informații de la toată lumea despre cum să optimizăm ce avem deja. Iar când ia o pauză, își aprinde o țigară, găsește o audiență și se transformă pe loc într-un orator scos dintr-o piața din Grecia Antica

Paul

Managing Partner

Nici noi, nici el nu înțelegem ce poate face un maestru bucătar într-o echipă de terapeuți, dar totuși proiectul TACTILMED e tot mai mare. :))
Un coleg aspru ca un vin roșu îmbătrânit și neaerisit, dar cu un suflet ca painea caldă in test.

Florentina

 Masage Therapist

Gabi

gabi

Masage Therapist

La fel de vechi în echipă ca și CUI-ul TACTILMED, trage lunar de salariu la fel cum trag toate companiile partenere de prezența lui la vizitele pentru terapie. Este pasionat de poker și de domnișoarele din Maramureș.

Andreea

Masage Therapist

Urmarește-ne pe social media
logo facebook

©Copyright TactilMed Servicii S.R.L. Toate drepturile rezervate.

Ramai la curent cu ofertele noastre

Lasa-ne adresa ta de e-mail ca sa fii la curent cu ultimele noutati.

Întrebări frecvente

Masajul la birou este un concept relativ nou,  aparut în urma a numeroase studii, care arată că productivitatea este strâns legată de starea de bine a angajaților. În timpul lucrului avem de-a face cu multe situații stresante, care ne încarcă atât corpul cât și mintea. Cu cât această încărcare este mai mare, cu atât eficiența și capacitatea noastră de concentrare scade. Deasemenea, statul pe scaun poate deteriora coloana vertebrală și articulațiile. Datorită acestor aspecte, serviciul de masaj la birou este o alternativă foarte bună, care vine în sprijinul angajaților, acționând atât în plan fizic, cât și psihic. Câteva minute de masaj te pot deconecta de problemele de la birou și îți pot încarca bateriile pentru a face față cu brio noilor provocări.
În primul rând, trebuie să specificăm că ambele tipuri de masaj au ca efect relaxarea și detensionarea corpului. Diferența majoră între cele două vine din faptul ca au scopuri principale și tehnici diferite. Masajul de relaxare se bazeaza pe manevre ample, cu presiune moderată, pentru a crea o stare de ușurare generală, el nu se concetrează pe zone specifice. Are cele mai eficiente rezultate daca este aplicat la nivelul întregului corp. Masajul terapeutic, pe de altă parte, se bazează pe manevre localizate, cu presiune mai mare, cu scopul de a detensiona anumite grupe de muschi. Masajul terapeutic se concentrează pe zonele dureroase sau care sunt corelate cu afecțiuni ale coloanei vertebrale sau articulațiilor, cu scopul de a le ameliora.
Masajul este una dintre cele mai eficiente și plăcute metode de a ne menține corpul sănătos. Masajul te poate ajuta în foarte multe moduri, de la reducerea oboselii și stresului, până la ameliorarea afecțiunilor coloanei vertebrale. Fie că îți dorești să ai parte de o revitalizare a întregului organism, fie că vrei să scapi de contracturi musculare sau doar îți dorești un moment de relaxare și deconectare, masajul este cea mai bună soluție.