Cu siguranță nu mai e un subiect de noutate nici pentru tine, căci marile companii din jurul tău implementează deja masajul la birou. Totuși, poate ai auzit de el doar de la prieteni, cunoștințe și încă nu ai testat acest beneficiu. Ei bine, fie că faci parte din conducerea unei companii și vrei să implementezi și tu masajul la birou, fie că ești angajat și vrei să propui această facilitate firmei în care lucrezi, aici vei afla tot ce trebuie să știi despre masajul la birou.

Ce trebuie să știi înainte de prima sesiune de masaj la birou?

Când trebuie să mă duc la masaj? De cele mai multe ori, masajul la birou se desfășoară în baza unor programări în prealabil. Asta înseamnă că tu și colegii tăi vă veți face rezervările ori cu o zi înainte, ori în dimineața zilei respective, pentru ca totul să decurgă într-un mod relaxant. Noi folosim propriul program de programări și plăți, așa că este extrem de ușor să te bucuri în liniște de masajul la birou.
Ce haine trebuie să port? Un alt lucru ce facilitează masajul la birou este vestimentația. Ea nu trebuie să difere cu nimic față de o zi obișnuită de lucru. Masajul pe scaun nu implică dezbrăcarea de haine, așa că poți veni la costum, în tricou, sau oricum dorești tu!
Ar putea exista motive să nu pot beneficia de masajul la birou? Chiar dacă oricine se poate bucura de acest beneficiu prin flexibilitatea și lejeritatea pe care îl presupune, pot exista mici situații în care masajul la birou nu este indicat. De exemplu, femeilor însărcinate în ultimele săptămâni nu. La fel, dacă ai suferit o operație, însă toate aspectele vor fi discutate cu tehnicienii noștri maseuri.

Ce trebuie să știi în timpul masajului la birou?

Nu folosim uleiuri sau diferite creme de masaj. Cum am precizat și mai sus, masajul se face pe haine, și nu direct pe piele. Astfel, nu vom folosi nici o loțiune care să îți creeze disconfort în restul zilei.
Cât durează o ședință de masaj? De regulă, o sesiune durează între 15 și 30 de minute. Durata depinde doar de preferințele tale, sau de condițiile impuse de compania care contractează acest serviciu.
Ce zone ale corpului adresează acest masaj? Masajul la birou se focusează în mare parte pe durerile de umeri, gât și spate, cât și pe sindromul de tunel carpian. Recomandarea noastră este să discutați deschis cu tehnicienii maseuri și să le semnalați eventuale dureri sau probleme.

Care sunt costurile unui astfel de beneficiu?

Una dintre întrebările firești atunci când ne gândim să implementăm masajul la birou este bineînțeles, prețul. Nu putem oferi prețuri exacte, căci totul depinde de nevoile voastre și ale angajaților voștri. Orientativ, prețul unui masaj cervical pe scaun pornește de la 20 de lei/ șendință, iar prețul poate să scadă sau să urce în funcție de nevoi, așa cum spuneam.

Dacă dorești să încerci masajul la birou, să-i descoperi beneficiile și avantajele, cel mai bine este să ne contactezi pentru o ofertă personalizată.

 

 

Categorii: Fără categorie