Masajul pe scaun la birou este un concept relativ nou apărut la noi în țară, așa că lumea poate fi încă ușor sceptică în ceea ce îl privește. Despre beneficiile directe ale angajaților am discutat într-un articol anterior la noi pe blog, dar ce beneficii îi revin companiei? De ce ar alege să le ofere masajul pe scaun angajaților lor, în detrimentul altor beneficii?

Pentru că ne dorim să răspundem la această întrebare, am pus cap la cap un articol prin care vă înfățișăm cum masajul pe scaun poate ajuta productivitatea și creșterea companiei voastre.

Reduce stresul corelat cu locul de muncă

Masajul pe scaun are rolul de a destinde, de a relaxa, așadar, stresul dispare destul de ușor. Mai ales dacă aceste masaje sunt întreprinse cu o frecvență săptămânală.

Ridică moralul colectiv al angajaților

Stresul este o cauză directă ce conduce angajații spre nefericire, să spunem așa. Stresul corelat cu diferite eșecuri sau task-uri prelungite, pot afecta moralul întregii companii, pentru că atât fericirea, cât și nefericirea, sunt molipsitoare. Dar stați, de stres am scăpat prin masaj 🙂

Reduce absenteismul și frecvența concediilor medicale

Atunci când stresul și presiunea de la locul de muncă apar, intervine automat un sentiment prelungit de oboseală printre angajați. Singurul remediu pentru ei este un concediu medical, care să-i pună pe picioare. Cum ar fi să scapi de aceste probleme prin masajul pe scaun?

Reduce costurile de angajare

Dacă faceți parte din departamentul de Resurse Umane, atunci deja știți cât de pretențios poate fi un angajat și cât de ușor poate părăsi compania dacă nu se simte apreciat sau dacă beneficiile nu i se par destul de motivante. Masajul la birou rezolvă această problemă. În plus, asta înseamnă că și costurile tale de reangajare… dispar!

Crește perseverența și creativitatea

Știi și tu că atunci când ești obosit, cheful de a veni cu noi idei și de a construi planuri de lucru nu prea mai apar. Devi apatic față de muncă și se instalează o atitudine ușor robotică. Ei bine, un angajat relaxat se va simți exact invers: motivat, creativ și pregătit de noi proiecte.

 

Desigur, numărul beneficiilor poate fi mult mai mare, dar noi am ales să ți le prezentăm pe cele mai relevante. Practic, dacă implementezi masajul la birou, ai parte de angajați relaxați, fericiți, creativi, inovativi și sănătoși atât fizic, cât și psihic.

În plus, procesul implementării este mai facil decât poate îți imaginezi. Avem nevoie de un spațiu pentru scaunul de masaj și… cam atât. Noi venim cu o platformă proprie de programări și plăți, astfel încât implicarea umană să fie minimă.

Categorii: Fără categorie