Opțiunea de masaj la evenimente este un concept nou, care îți permite achiziția unui serviciu de masaj pe scaun sau pe masă, cu ocazia unor evenimente corporate precum conferințe, workshop-uri, team buildingurisau competiții sportive.

masaj la evenimente

Serviciul de masaj la evenimente îți oferă posibilitatea de a ieși din tipare și de a crea o atmosferă mai destinsă și relaxată pentru cei care participă.

Beneficiul principal al acestei variante este acela că le poți arăta celorlați că îți pasă de bunăstarea lor, fără a utiliza un buget foarte mare.

Prezența serviciului de masaj în cadrul unui eveniment profesional, oficial, are capacitatea de a aduce un plus de relaxare celor care participă, fiind astfel mai receptivi la activitățile care se vor desfășura.

De asemenea, masajul crește capacitatea de concentrare și reduce oboseala fizică și psihica. Aceste beneficii sunt în mod deosebit importante în cazul conferințelor sau workshop-urilor, unde este nevoie ca participanții să asimileze o cantitate foarte mare de informații pe parcursul unei zile.

Pe scurt, de ce să alegi serviciul de masaj la evenimente:

  • ușurează instalarea unei atmosfere primitoare
  • ajută la puterea de concentrare
  • este o optiune inedită în organizarea unui eveniment

 

 

Urmarește-ne pe social media
logo facebook

©Copyright TactilMed Servicii S.R.L. Toate drepturile rezervate.

Ramai la curent cu ofertele noastre

Lasa-ne adresa ta de e-mail ca sa fii la curent cu ultimele noutati.

Întrebări frecvente

Masajul la birou este un concept relativ nou,  aparut în urma a numeroase studii, care arată că productivitatea este strâns legată de starea de bine a angajaților. În timpul lucrului avem de-a face cu multe situații stresante, care ne încarcă atât corpul cât și mintea. Cu cât această încărcare este mai mare, cu atât eficiența și capacitatea noastră de concentrare scade. Deasemenea, statul pe scaun poate deteriora coloana vertebrală și articulațiile. Datorită acestor aspecte, serviciul de masaj la birou este o alternativă foarte bună, care vine în sprijinul angajaților, acționând atât în plan fizic, cât și psihic. Câteva minute de masaj te pot deconecta de problemele de la birou și îți pot încarca bateriile pentru a face față cu brio noilor provocări.
În primul rând, trebuie să specificăm că ambele tipuri de masaj au ca efect relaxarea și detensionarea corpului. Diferența majoră între cele două vine din faptul ca au scopuri principale și tehnici diferite. Masajul de relaxare se bazeaza pe manevre ample, cu presiune moderată, pentru a crea o stare de ușurare generală, el nu se concetrează pe zone specifice. Are cele mai eficiente rezultate daca este aplicat la nivelul întregului corp. Masajul terapeutic, pe de altă parte, se bazează pe manevre localizate, cu presiune mai mare, cu scopul de a detensiona anumite grupe de muschi. Masajul terapeutic se concentrează pe zonele dureroase sau care sunt corelate cu afecțiuni ale coloanei vertebrale sau articulațiilor, cu scopul de a le ameliora.
Masajul este una dintre cele mai eficiente și plăcute metode de a ne menține corpul sănătos. Masajul te poate ajuta în foarte multe moduri, de la reducerea oboselii și stresului, până la ameliorarea afecțiunilor coloanei vertebrale. Fie că îți dorești să ai parte de o revitalizare a întregului organism, fie că vrei să scapi de contracturi musculare sau doar îți dorești un moment de relaxare și deconectare, masajul este cea mai bună soluție.