Ştim că îţi pasă de angajaţii tăi şi că vrei să ai grijă de ei şi de sănătatea lor. De aceea îţi oferim un serviciu complet de masaj la birou. Avem o echipă de terapeuţi profesionişti, 6 ani de experienţă şi o platformă online care să simplifice totul. Chiar şi plata online cu cardul!

Suntem prezenţi în toată ţara.

Programează o întâlnire folosind formularul de contact.

Tipurile de masaj la birou pe care le oferim

Suntem aici pentru a îţi oferi cel mai potrivit pachet de servicii care să satisfacă nevoile companiei tale. Indiferent de oraş, spaţiul disponibil, numărul de angajaţi sau buget, cu siguranţă vom găsi o opţiune convenabilă. Poţi alege oricare dintre serviciile noastre, pe toate sau un mix. Oricând poţi să iei legătura cu noi folosind formularul de contact. La TactilMed găseşti tot ce ai nevoie pentru un masaj la birou de calitate.

Îți punem la dispoziție doua tipuri de masaj la birou, pe care angajații tăi le vor aprecia cu siguranță. Deasemenea, ai posibilitatea de a beneficia de serviciile noastre de masaj la evenimente corporate, training-uri sau team building-uri.

Masaj la birou pe scaun

masaj pe scaun

Durează doar 15 minute, nu necesită un spaţiu special amenajat şi este perfect pentru cei care nu se simt confortabil să se dezbrace. Masajul pe scaun reduce frecvenţa durerilor de cap, ameliorează concentrarea, îmbunătăteşte moralul şi reduce semnificativ stresul de la locul de muncă.

Citeşte mai multe despre masajul pe scaun

Masaj la birou pe masă

Masaj pe masa

 

TactilMed este una dintre puținele companii care oferă printre serviciile de masaj la birou şi masajul pe masă. Acesta este un masaj complet care permite tratarea sau ameliorarea oricărei afecţiuni a coloanei şi/sau orice durere musculară, nu doar problemele în zona cervicală şi a umerilor. În plus, datorită mesei de masaj angajaţii pot beneficia de întreaga gamă de tehnici de masaj precum masaj de relaxare, masaj terapeutic, masaj anticelulitic sau drenaj linfatic.

Citeşte mai multe despre masajul pe masă

Masaj la birou: beneficii generale

Beneficiile masajului la birou pentru angajaţi:

 • Reduce stresul şi anxietatea;
 • Îmbunătăţeşte circulaţia;
 • Întăreşte sistemul imunitar;
 • Reduce tensiunea arterială;
 • Elimină durerile musculare şi durerile de cap;
 • Îmbunătățește calitatea somnului;
 • Creşte flexibilitatea.

Beneficiile masajului la birou pentru angajator:

 • Creşte moralul angajaţilor;
 • Reduce stresul de la locul de muncă;
 • Construieşte un climat în care angajatul se simte important şi apreciat;
 • Crează o atmosferă de încredere şi loialitate;
 • Reduce rata îmbolnăvirilor şi absenteismul de la locul de muncă;
 • Scade rata demisiilor;
 • Ajută la atragerea de personal competent;
 • Stimulează concentrarea şi gândirea creativă;
 • Reduce numărul de accidente la locul de muncă.

Datorită beneficiilor subliniate mai sus, serviciul de masaj la birou este o alternativă foarte bună pentru a crea o legătură de încredere și loialitate între angajatori și angajați. Orice companie își dorește să își păstreze oamenii buni, iar orice angajat își dorește să se simtă apreciat și răsplatit pentru efortul depus, nu doar din punct de vedere finaciar.

În același timp, ușurarea accesului la servicii de întreținere a echilibrului general al organismului a devenit o necesitate în ultimele decenii. Datorită posturii incorecte și a statului pe scaun pentru un timp îndelungat, din ce în ce mai mulți tineri suferă de afecțiuni ale coloanei vertebrale sau ale articulațiilor. Pentru a se putea bucura de comfort și eficiență, persoanele care lucrează pe scaun au nevoie de un ajutor suplimentar, iar terapia prin masaj la birou este cea mai bună alternativă.

Programează o întâlnire cu noi pentru a afla mai multe detalii legate de serviciile noastre de masaj la birou. În funcțiie de nevoile tale, putem găsi împreună cea mai bună variantă prin care să creăm un mediu cât mai plăcut și mai relaxat în compania ta. Foloseşte formularul de contact, sau scrie-ne pe contul nostru de Facebook.

Urmarește-ne pe social media
logo facebook

©Copyright TactilMed Servicii S.R.L. Toate drepturile rezervate.

Ramai la curent cu ofertele noastre

Lasa-ne adresa ta de e-mail ca sa fii la curent cu ultimele noutati.

Întrebări frecvente

Masajul la birou este un concept relativ nou,  aparut în urma a numeroase studii, care arată că productivitatea este strâns legată de starea de bine a angajaților. În timpul lucrului avem de-a face cu multe situații stresante, care ne încarcă atât corpul cât și mintea. Cu cât această încărcare este mai mare, cu atât eficiența și capacitatea noastră de concentrare scade. Deasemenea, statul pe scaun poate deteriora coloana vertebrală și articulațiile. Datorită acestor aspecte, serviciul de masaj la birou este o alternativă foarte bună, care vine în sprijinul angajaților, acționând atât în plan fizic, cât și psihic. Câteva minute de masaj te pot deconecta de problemele de la birou și îți pot încarca bateriile pentru a face față cu brio noilor provocări.
În primul rând, trebuie să specificăm că ambele tipuri de masaj au ca efect relaxarea și detensionarea corpului. Diferența majoră între cele două vine din faptul ca au scopuri principale și tehnici diferite. Masajul de relaxare se bazeaza pe manevre ample, cu presiune moderată, pentru a crea o stare de ușurare generală, el nu se concetrează pe zone specifice. Are cele mai eficiente rezultate daca este aplicat la nivelul întregului corp. Masajul terapeutic, pe de altă parte, se bazează pe manevre localizate, cu presiune mai mare, cu scopul de a detensiona anumite grupe de muschi. Masajul terapeutic se concentrează pe zonele dureroase sau care sunt corelate cu afecțiuni ale coloanei vertebrale sau articulațiilor, cu scopul de a le ameliora.
Masajul este una dintre cele mai eficiente și plăcute metode de a ne menține corpul sănătos. Masajul te poate ajuta în foarte multe moduri, de la reducerea oboselii și stresului, până la ameliorarea afecțiunilor coloanei vertebrale. Fie că îți dorești să ai parte de o revitalizare a întregului organism, fie că vrei să scapi de contracturi musculare sau doar îți dorești un moment de relaxare și deconectare, masajul este cea mai bună soluție.