Terapia prin masaj pe masă se efectuează pe un pat special, într-un spatiu amenajat în acest scop, cu o atmosferă placută și linistitoare. Dacă optezi pentru serviciul de masaj pe masă, poti crea o oază de relaxare la locul de munca. Cei care pășesc pragul cabinetului de masaj intra intr-o lume care îi deconectează pentru o perioadă  de grijile de la birou, pentru ca mai apoi să se poată întoarce, cu mai multă vitalitate și claritate, la sarcinile job-ului.

Terapia prin masaj pe masă la birou poate avea o durata de 25 sau 50 de minute, în funcție de dorința și disponibilitatea celor care ne vizitează. Se efectuează cu uleiuri parfumate, direct pe piele. De asemenea, permite efectuarea tehnicilor de masaj pe orice parte a corpului, în funcție de necesitate și dorința fiecarei persoane.

Terapia prin masaj pe masa are nenumărate beneficii, de la relaxarea generală a corpului, până la ameliorarea afectiunilor grave ale coloanei vertebrale. Există o gamă variată de tehnici care pot fi folosite pentru masaj, fiecare avand rezultate diferite.

Masajul de relaxare

Masaj pe masa

 

Este o forma de masaj pe masă, care are ca scop detensionarea musculaturii corpului și inducerea unei stări de relaxare generală atât fizică, cât și psihică. Se folosesc în special manevre de lente, cu miscari ample, care ajută corpul să se detensioneze și să revină la o stare de echilibru.

Masajul de relaxare ajută corpul sa elimine toxinele, îmbunătățește circulația sanguina și limfatică și oferă o stare generală de bine. Prin reducerea tensiunii din corp, acest tip de masaj pe masă induce o stare psihică pozitivă, îmbunătățește capacitatea de concentrare, micșorează anxietatea și depresia, creează stari de relaxare profundă și înlătură somnolența din timpul zilei și insomnia.

Masajul de relaxare nu se concentrează pe o zona specifică a corpului, avand ca scop crearea unui sentiment de eliberare si de relaxare nu doar fizică, dar și psihică și emoțională. Din acest motiv, cele mai bune rezultate pentru acest tip de masaj pe masă se obțin în urma efectuării lui pe toată suprafața corpului (piciore, brațe, spate, abdomen și cap).

Pe scurt, de ce sa alegi masajul de relaxare:

 • îmbunătățește circulația sanguină și limfatică
 • reduce stersul
 • crește elasticitatea pielii
 • ajută în regenerarea țesuturilor
 • reduce oboseala și insomnia
 • ajută la menținerea sănătății generale a corpului

Masajul terapeutic

Masaj pe masa

Este utilizat atât pentru tratarea / ameliorarea afecțiunilor coloanei vertebrale sau a articulațiilor, cât și ca metodă de prevenire a apariției unor astfel de afecțiuni.

Acest tip de masaj pe masă se adresează în special persoanelor care au dureri de spate sau de articulații, indiferent dacă au fost sau nu diagnosticate cu o afecțiune. Masajul terapeutic se axează pe zonele dureroase și pe părțile corpului corelate cu acestea. Terapeuții nostri certificați vor lucra zonele care prezintă riscul de agravare al durerilor și/sau al afectiunilor prezente.

Această terapie presupune un masaj mai profund al mușchilor, cu presiuni mai puternice, care pot fi usor dureroase în zonele foarte tensionate. Totuși, durerea cauzată este benefică și eliberatoare. În urma masajului se va simși o ameliorare a durerilor și a posturii corpului.

În zilele noastre, majoritatea persoanelor care au job de birou suferă de dureri constante în zona gâtului, umerilor, omoplaților sau coloanei lombare. Aceste dureri se datorează contracturilor musculare, care apar de cele mai multe ori în urma unei posturi incorecte sunsținută pentru o perioadă lungă de timp. Deși tindem să nu le dăm o importanță prea mare la început, aceste tensiuni musculare sunt cauza multor afecțiuni ale coloanei vertebrale precum discopatie lombară (deteriorarea discurilor intervertebrale de la nivelul coloanei lombare), scolioză (deviația laterală a coloanei vertebrale), cifoză (deviația înspre exterior a coloanei vertebrale), spondiloză (degenerarea vertebrelor și a discurilor intervertebrale) sau hernie de disc.

Terapia prin masaj pe masă, cu preponderență masajul terapeutic, este cea mai simplă și eficientă modalitatea de a ameliora afecțiunile deja existente sau de a preveni apariția acestora. De asemenea, tehnicile folosite în masajul terapeutic au capacitatea de a ajuta atât sistemul muscular cât și pe cel osos să își mențină starea naturală sănătoasă.

Ceea ce putini stiu, este că deformarile coloanei vertebrale crează disfuncții nu doar la nivelul posturii corporale, dar si la nivelul organelor interne. Atunci cand scheletul osos, suportul intregului corp, își modifică forma, organele interne (ficat, stomac, rinichi, plămâni etc.) sunt forțate să își modifice poziția și să se comprime. Această dereglare poate duce la dezechilibre puternice în corpul nostru, și mai devreme sau mai târziu la afecțiuni grave alea acestor organe.

Pe scurt, de ce sa alegi masajul terapeutic:

 • eliberează tensiunile musculare
 • ameliorează afecțiunile coloanei verbrale sau ale articulațiilor
 • previne apariția afecțiunilor coloanei verbrale sau ale articulațiilor
 • induce o senzație de eliberare și relaxare
 • ajută la corectarea posturii
 • redă mobilitatea corpului

Masajul anticelulitic

Masaj pe masa

Are scopul de îndepărtarea aspectului de „coaja de portocală” si remodelarea corporală. Acest tip de masaj pe masă se aplică în zonele corpului cu un strat adipos mai proeminent (coapse, fese, abdomen si brate).

Celulita este o modificare a aspectului pielii, ca urmare a acumulării de grăsime subcutanată. Atunci când se manifestă într-o formă moderată, celulita este un fenomen fiziologic natural.

Deoarece are un aspect neplăcut, multe femei încearcă numeroase modalități de a o înlătura.

Masajul anticelulitic ajută la uniformizarea țesutului adipos, prin tehnici de elasticizare a pielii.

Așadar masajul este una dintre cele mai eficiente modalități de a îmbunătăți aspectul pielii și de a ameliora efectele vizibile ale celulitei.

Pe scurt, de ce să alegi masajul anticelulitic:

 • reduce efectul neplăcut al „cojii de portocală”
 • elasticizează pielea
 • stimulează circulația sanguină și limfatică

Programează o întâlnire folosind formularul de contact sau scrie-ne pe contul nostru de Facebook.

Urmarește-ne pe social media
logo facebook

©Copyright TactilMed Servicii S.R.L. Toate drepturile rezervate.

Ramai la curent cu ofertele noastre

Lasa-ne adresa ta de e-mail ca sa fii la curent cu ultimele noutati.

Întrebări frecvente

Masajul la birou este un concept relativ nou,  aparut în urma a numeroase studii, care arată că productivitatea este strâns legată de starea de bine a angajaților. În timpul lucrului avem de-a face cu multe situații stresante, care ne încarcă atât corpul cât și mintea. Cu cât această încărcare este mai mare, cu atât eficiența și capacitatea noastră de concentrare scade. Deasemenea, statul pe scaun poate deteriora coloana vertebrală și articulațiile. Datorită acestor aspecte, serviciul de masaj la birou este o alternativă foarte bună, care vine în sprijinul angajaților, acționând atât în plan fizic, cât și psihic. Câteva minute de masaj te pot deconecta de problemele de la birou și îți pot încarca bateriile pentru a face față cu brio noilor provocări.
În primul rând, trebuie să specificăm că ambele tipuri de masaj au ca efect relaxarea și detensionarea corpului. Diferența majoră între cele două vine din faptul ca au scopuri principale și tehnici diferite. Masajul de relaxare se bazeaza pe manevre ample, cu presiune moderată, pentru a crea o stare de ușurare generală, el nu se concetrează pe zone specifice. Are cele mai eficiente rezultate daca este aplicat la nivelul întregului corp. Masajul terapeutic, pe de altă parte, se bazează pe manevre localizate, cu presiune mai mare, cu scopul de a detensiona anumite grupe de muschi. Masajul terapeutic se concentrează pe zonele dureroase sau care sunt corelate cu afecțiuni ale coloanei vertebrale sau articulațiilor, cu scopul de a le ameliora.
Masajul este una dintre cele mai eficiente și plăcute metode de a ne menține corpul sănătos. Masajul te poate ajuta în foarte multe moduri, de la reducerea oboselii și stresului, până la ameliorarea afecțiunilor coloanei vertebrale. Fie că îți dorești să ai parte de o revitalizare a întregului organism, fie că vrei să scapi de contracturi musculare sau doar îți dorești un moment de relaxare și deconectare, masajul este cea mai bună soluție.